Öne Çıkan Yayın

Damar İnstagram Sözleri

Sayfa İçeriği: Damar İnstagram Sözleri Kısa, Damar İnstagram Sözleri Sevgiliye, Damar İnstagram Sözleri Anlamlı, Damar İnstagram Sözleri Aş...

İlişkiyi korumanın 10 yolu


İlişkiyi korumanın 10 yolu

Bir ilişkiyi başlatıp sürdürmek özellikle günümüz çiftleri için oldukça zor olmaktadır. Teknolojik gelişmeler, kadın erkek ilişkilerini de fazlasıyla etkilemektedir. Bu yüzden ilişki için daha çok çabalamak ve uğraşmak da gerekmektedir. Biz de bugün konu olarak ilişkiyi korumanın ilk on yolunu işlemeyi uygun bulduk. Umarım faydalı olur. Hadi beraber bir bakalım da görelim.
Asla kıyaslama yapma, partneri bir başkasıyla kıyaslamak yapılan araştırmalar da gösteriyor ki ilişkiye en zarar veren şeylerden. Evlilerin belli boşanma sebeplerinden. Bu yüzden iyi bir ilişkide asla kıyaslama yapmamak gerekir.
Onu sevdiğini her fırsatta belli et
Tartış, kavga et ama asla saygısızlık etme. Saygı bir ilişkinin olmazsa olmazı.
Her zaman empati kur. Empati iyi bir ilişkinin olmazsa olmazıdır. Empati kurup partneri anlamaya çalışmak, büyük sorunları çözebileceği gibi ilişkiyi de korur.
Sen dili kullanmak yerine daima daha yapıcı ve daha az tehditkâr olan ben dilini kullan. Ben dili kişinin duygularını karşısındaki bireyi suçlamadan, savunmaya itmeden ifade etmesinin en güzel yollarından biridir.
Seni seviyorum cümlesi dilinde ezgi gibi olmalı. Karşıdaki onu sevdiğini bilse de bunu duymak bambaşka bir duygu verecektir.
Arada ona küçük sürprizler yap. Ufak da olsa böyle hediyeler, sürprizler partnerini hem mutlu edecek, hem de ilişkini kuvvetlendirecektir.
Sarıl, her fırsatta ona sarıl.
Yoğunluk olsa bile arada kendinize küçük molalar verin. Sadece ikinizin olduğu, başka sorunların olmadığı bir alan yaratın kendinize. Birbirinizi sevdiğinizi birbirinize hissettirin.
Birbirinizi sürekli tanımaya çalışın. Sanki her gün yeniden tanışıyormuşsunuz gibi. Hem heyecanınızı hem sevginizi sürekli diri tutun.

Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »